islim kebabı

0

foto koymayı denedim çok uzun sürdü vaz geçdim

gelelim tarifimize;

öncelikle ince uzun patlıcanları tercih ediyoruz ve patlıcanları ince uzun doğrayıp tuzlu suda bekletiyoruz

kıymayı bildiğimiz tarif üzere yoğurup yuvarlak olarak kızartıyoruz

kızarttığımız patlıcanları çarpı şeklinde koyup ortasınada köfteyi koyup bohça şeklini verip üzerine domates,yeşil biber koyup kürdan geçiriyoruz dağılmaması için

fırın kabına yerleştirip biraz su koyuyoruz ve üzeri kızarıncaya kadar fırında pişiriyoruz

işte bu kadar

afiyet olsun....

Not:patlıcanlar kızarırkenki çektiği yağlar sizi yemekten caydırmasın ee patlıcan bu çekecek birazcık yağı:=)




Henüz yorum yazılmamış. İlk yorumlayan sen ol.

Yorum yapmak için üye ol