Aylara göre meyveler & sebzeler

3

Ocak:

Yeşil Salata, pırasa, beyaz ve kırmızı lahana, ıspanak, havuç, kereviz, karnıbahar, pazı, kırmızı turp, nar, ayva, elma, mandalina, yafa portakal.

Şubat:

Pazı, asma yaprağı, kırmızı turp, havuç, ıspanak, pırasa, balkabağı, karnıbahar, yeşil salata, dereotu, elma, ayva, mandalina, portakal, nar.

Mart:

Yeşil salata, pırasa, beyaz lahana, ıspanak, havuç, kereviz, asma yaprağı, pazı, karnıbahar, kırmızı lahana, taze soğan, ayva, yafa portakal.

Nisan:

Marul, yeşil salata, ıspanak, havuç, taze bakla, pazı, patates, kuru soğan, yafa portakal, elma.

Mayıs:

Marul, salatalık,limon, bezelye, kabak, semizotu, taze bakla, taze fasulye, çarliston biber, patlıcan, domates, kırmızı ve yeşil erik, çilek, portakal.

Haziran:

Salatalık, patates, taze nane, bezelye, kabak, semizotu, çarliston biber, dolma biber, patlıcan, domates, çilek, malta eriği, yeşil ve kırmızı erik.

Temmuz:

Salatalık, taze nane, taze kabak, semizotu, dolma biber, taze bamya, domates, soğan, kırmızı erik, karpuz, taze üzüm, kayısı, şeftali, vişne, yeşil erik.

Ağustos:

Salatalık, taze nane, sarımsak, domates, dolma biber, patlıcan, taze fasulye, taze kabak, kızılcık, şeftali, armut, kavun, karpuz, taze üzüm, kırmızı erik.

Eylül:

Yeşil salata, salatalık, limon, dolma biber, çarliston biber, patlıcan, domates, taze bamya, kavun, karpuz, şeftali, kırmızı erik, üzüm, armut, kızılcık.

Ekim:

Dereotu, salatalık, taze kabak, havuç, dolma biber, patlıcan, taze fasulye, yeşil salata, domates, üzüm, kavun, elma, kırmızı erik, ayva, armut.

Kasım:

Pırasa, balkabağı, lahana, ıspanak, havuç, kereviz, kuru ve taze soğan, karnıbahar, kırmızı turp, patlıcan, domates, Ayva, mandalina, üzüm, elma.

Aralık:

Yeşil salata, balkabağı, pırasa, beyaz ve kırmızı lahana, ıspanak, havuç, kereviz, karnıbahar, kırmızı turp, pazı, maydanoz, elma, ayva, mandalina.




3 Yorum


ipeks

süper tesekkurler

birgunyeniden

teşekkürler

ebru_burak

süpeer gercekten tşkler

Yorum yapmak için üye ol