Soslu Biftek

1

Biftek
sayısına göre hazırlayın bu sosu ( bu yarım kg .için) (yaklaşık 4 parça biftek)

1 kaşık yoğurt

(biber)1 kaşık salça

1 diş dövülmüş sarımsak

Kekik

1 kahve fincanı sıvı yağ.. 

Sos malzemelerini iyice karıştırın..ve bifteklerinizi  1 gece dolapta bu sosla bekletin.Beklerken üzeri açıkta kalmasın , kaseyi kapatın ya da poşete geçirin .


..(su falan koymayın, gayet güzel pamuk gibi pişiyor), kızarınca tamamdır...ortalama 45 dkErtesi gün fırın tepsisini yağlayın .Malzemenin tümünü boşaltın ve 200 derecede pişirin




1 Yorum


Opeth

kapamak lazım gerçekten ağzını:) dolap sarımsak kokmasın

Yorum yapmak için üye ol