Çikolatalı cheesecake

0

Malzemeler:

Dolgu;

600gr labne peyniri

80gr bitter çikolata

4 adet yumurta

170gr

90gr yoğurt

50gr krema

30gr mısır nişastası

Tabanı;

1 paket burçak bisküvi

90gr tereyağ (eritilmiş)

Taban;

Burçak bisküviyi toz haline getir. Eritilmiş tereyağ ile karıştırıp 19 cm çapında kek kalıbının tabanına bastırarak yerleştir.

Dolgu;

Çikolatayı benmari usulü erit. Bir kapta peynir ve şekeri çırp. Yumurtaları ilave edip karıştırmaya devam et. Eritilen çikolatayı ekleyip, hızlıca yedir. Sırasıyla yoğurt, krema ve mısır nişastasını ekle; her seferinde karıştır. Karışımı pasta tabanının üzerine döküp 150 derece fırında 30 dakika kadar pişir, soğut, afiyetle ye ;)




Henüz yorum yazılmamış. İlk yorumlayan sen ol.

Yorum yapmak için üye ol