Üç Renkli Tatlı

08/06/2012 19:59:00

 

Malzemeler :

1 adet dr o'etker Kakaolu Puding

2 adet dr o'etker Vanilyalı Puding

1 adet dr o'etker Muzlu Puding

6 su bardağı Vişne Suyu

1 lt süt

40-45 adet (petibör) bisküvi

Süslemek için :

File Antep Fıstığı

Yapılışı:

1 adet kakaolu puding yarım lt süt ile pişirin.

Kare uzun olan bir borcamı ıslatın.

Üzerine bir sıra bisküvi dizin.

Kakaolu pudingi yayın.

Üzerine bir sıra daha bisküvi dizin.

6 bardak vişne suyu ile 2 paket vanilyalı pudingi pişirin.

Yarısını bisküvilerin üzerine yayın.

Tekrar bir kap bisküvi yayıp kalan vanilyalı-vişneli pudingin tamamını yayın.

Tekrar bir sıra büsküvi dizin.

Kalan yarım litre süt ile muzlu pudingi pişirin ve en üstüne yayın.


Üzerine antep fıstığı serpin.

Hafif soğuyunca dolaba kaldırın.

Dolapta 1 gece bekledikten sonra servis edin.

Afiyet bal olsun.


Not:


Ben her kata fındık tozuda koydum tavsiye ederim.

Dolapta bekletirken mutlaka streç film ile kapatın.İstenirse üzerine hindistancevizi ilede süslenebilir.

İstediğiniz renk puding ile yapabilirsiniz.

Ynt: Üç Renkli Tatlı

08/07/2012 15:48:00

borcamın ölçüleri kaça kaç acaba? derinlik ne kadar olmalı?? eşim pudinge bayılırda.. :)

Ynt: Üç Renkli Tatlı

08/08/2012 06:23:00

çiğdemcim emeğine saglık, kalıptan ters çevirip çıkarabiliyor muyuz bunu  servis ederken yoksa borcamda mı dilimlemek gerekiyor ?

Ynt: Üç Renkli Tatlı

08/08/2012 08:08:00

canım borcamda dilimle


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
ÇAY SAATİ

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...