Kağıt kebabı

05/20/2011 20:54:00

Kuzu yerine dana etiyle yaptığım kağıt kebabımın etleri önceden haşlayıp sonradan sotelememe rağmen katur kutur oldu.Üstelik rengi kömüre dönenlerde vardı.Kağıt kebabının dana etiyle yapıldığında etin kuzu gibi yumuşacık olması için yaptığınız özel birşey varmı?Yada kuzu eti olmazsa olmaz mı?Bir bilen???

Ynt: Kağıt kebabı

05/20/2011 21:02:00

etin yumuşak olması için 1 gün önceden rendelenmiş soğan ve süt karışımında buzdolabında bekletebilirsiniz. restaurantlarda uygulanan bir yöntemdir.

Ynt: Kağıt kebabı

05/21/2011 22:05:00

Bu işlem dana kuşbaşı içinde uygulanabilirmi yoksa parçalanmamış etler için mi?

Ynt: Kağıt kebabı

05/23/2011 19:10:00

biz her tür kırmızı ette uyguluyoruz..

Ynt: Kağıt kebabı

05/24/2011 21:07:00

Peki eti yemek yapmak için kullanmadan önce yıkıyormuyuz( soğan ve sütten temizliyormuyuz),yoksa o haliyle mi pişiriyoruz?

Ynt: Kağıt kebabı

05/27/2011 17:25:00

yok yıkamıyoruz süzüyoruz sadece birde çok pişirmiyoruz 3 dakika bir tarafı 3 dakika diğer tarafını pişiriyoruz. isterseniz kırmızı şarap ve zeytinyağı ile de bekletebilirsiniz. o da yumuşatır ;)


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Her Gün Bir Ev Yemeği Menüsü..

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...