Tel şehriyeli mama - 9 ay üstü

12/11/2010 21:17:00

1 su bardağı sebze suyu
1 adet kabak
1 kaşık yağsız beyaz peynir
1 yemek kaşığ tel şehriye
1 kahve fincanı yulaf ezmesi
1 yemek kaşığı zeytinyağı


Hazırlanışı:

Sebze suyunu kaynatın. Kabağı yıkayıp kurulayın ve kabuğunu soymadan küçük parçalar halinde içine doğrayın.
Kabaklar yumuşadıktan sonra çatalla çıkarıp mama tabağına alın, püre haline gelinceye kadar ezin. Peyniri ve zeytinyağını katarak karıştırın.
Öte yanda yulaf ezmesini ve tel şehriyeyi sebze suyuna ekleyin, kaynatın. Piştikten sonra, bunu da kabak püresine karıştırarak bebeğinize yedirin.


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Bebeklerimiz için Herşey

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...