PRATİK BİLGİLER : Mutfak

03/16/2011 14:22:00

Unlarınızın böceklenmemesi için, un kavanozunun içerisine bir adet defne yaprağı koyun.

Büyük miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun.
8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.


Kullanılmış limon kabuklarını rendeleyip şeker ile karıştırın. Kavanozun içerisinde buzdolabında uzun bir süre saklayabilirsiniz. Böylece pasta yaparken elinizin altında hazır bulunur.

Ynt: PRATİK BİLGİLER : Mutfak

10/14/2011 12:06:00

ben portakal kabuklarında yapıyorum limon değilde o da aynı güzel oluyor. durdukça kokusu daha hoş oluyo.limonla da denicem.
ben de pudra şekeri almıyor kendim akşam otururken bi kavanoz dolusu yapıyorum el değirmeninde. baharat ögütücü de pratik oluo.hem bereketli hem ekonomik .kurabiyelerde uzun süre kullanıyorum.


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
 PRATİK BİLGİLER

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...