EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/22/2011 20:55:00

yazdım cnm çorba vermedim daha püre yiyorr çorba haftaya vercemm

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/22/2011 20:55:00

hmm daha hiç onlardan denemedik.yine bu ay doktora soracağım çok şey var.her seferinde bir kağoıt yazıp dolduruyorum okuyup okuyup soruyorum :))))))))))

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/22/2011 20:56:00

bu arada 6. aydan itibaren çorbaya yada püreye 1 yemek kaşığı kıyma(3 kez çekilmiş yağsız,sinirsiz , dana kıyma) eklenmeliymiş

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/22/2011 20:57:00

zaten 4. aydan ititbaren olan 2 kavanoz maması var diğeri de havuçlu ama ben onu vermiyorum havuçlu kendim yaptığım için fasulyeyi veriyorum

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/22/2011 20:57:00

hmm onu duymuştum yani burada okumuştum.bize daha var yani daha

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/22/2011 20:57:00

haftaya ekleyim bende :))kıymada onlarla haşlanacak heralde di mi?

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/22/2011 20:58:00

öyledir heralde valla o yazmıyo işte listede:):)

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/24/2011 08:48:00

mayaberry canım bal kabağı için bir arkadaş sünger gibi oluyor demiş. eğer çözündürdükten sonra pişirirsen evet o şekilde olur. çünkü çözüünürken bir miktar hücre içi suyuda kabağı terkeder. bu yüzden bu tarz şeyleri yıkayıp nasıl pişiryosan o şekilde doğrayıp tek pişirimlik olarak dondurucuya atarsın ve çözündürmeden direk pişir ki suyu da içinde kalsın.

bir de bebek bisküvisi kullanan arkadaşlar eğer isteyen olursa bisküvi tarifi var elim de çok güzel. onu paylaşabilirim. ben pek hazır kullanma taraftarı değilim bu tür ürünlerde ne kadar az katkı maddeli ürün yedirirsek o kadar iyi. bu bisküvi de kapalı kavanozda 7- 8 gün dayanabiliyor ayrıca fazlasını dondurucuya atıp daha sonra fırınlayıp tekrar kullanılabilir.

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/24/2011 08:49:00

ben istiyorum tarifff:)

Ynt: EK GIDAYA GEÇİŞ SIRASI

03/24/2011 08:53:00

bebek bisküvisi

2 çay bardağı tam buğday unu
1/2 çay bardağı irmik
2 çay bardağı pirinç unu
4 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı pekmez
1 tatlı kaşığı kayısı püresi( kuru kayısıyı sıcak suda beklet, rondodan geçir)(isteğe bağlı)

bütüün malzemeler kurabiye yaparmış gibi yoğurulur. kulak memesi kıvamında bir hamur elde edilir.


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
EK GIDAYA GEÇECEK,GEÇMEKTE OLAN,GEÇEN ANNELER

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...