2 Mart 2011

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 10:51:00

eksili lahana sarmasını nasıl yapıyorsunuz? müsait olan bir tarif verebilir mi?

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:15:00

burçak,
ben tüm sarma ve dolmalarda, pişmeye yakın, 5 dk. kala diyeyim, minik bi kasede 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı nar ekşisi, 1 tatlı kaşığı biber alçası ve ezilmiş 1 diş sarımsağı karıştırıp üzerine gezdiriyorum. 5 dakika da o sosla pişiyor, adın dillere düşüyor:)) ben bu sosla civarda efsaneye dönüştüm:)))

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:17:00

Bi de bugünün menüsü
sütlü tarhana çorbası, kıymalı erişte, yoğurt

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:44:00

Derya teşekkür ederim. Çok acayip bir soru olacak ama bu sos sadece zeytinyağlı yani etsiz dolmalara mı konuyor?

En kısa zamanda deneyeceğim.

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:46:00

bende bekliyorum nar ekşisi sos cevabını
kuru dolmalarda mı bu?

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:51:00

ay geldim:))
ben hepsine koyuyorum
kardeşim sadece zeytinyağlılara
ama etli lahana sarmasında mesela deneyin, çok güzel oluyor

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:53:00

ben bu sosu kuru dolmaya yapıyorum özellikle patlıcana süper oluyor

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:55:00

teşekkürler derya ve handan.

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 11:59:00

Ne demek efem görevimiz
Burçak ben bi de senin çilli köfteni bulgurla yapıp, limonlu kaynar suda haşlayıp, çıkarıp tereyağı gezdiriyorum. o da güzel oluyor 

Ynt: 2 Mart 2011

03/02/2011 12:00:00

Özge nefis oluyor, yazimmm hemmen


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Her Gün Bir Ev Yemeği Menüsü..

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...