beşamel soslu tavuk

12/02/2010 12:35:00

çok kolay ve lezzetli bir tarif ne zaman yapsam herkes çok beğeniyor bence deneyin..
patatseleri küp küp doğrayıp biraz haşlayın. ayrı bir tavada küp küp doğranmış mantarları suyu çekilene kadar kavurun onun üstüne yine küp küp doğranmış tavuk gögüslerini atın ve kavurun haşlanan patatesleride buna ilave edip biraz karıştırdıktan sonra sarımsak tuz ve taze karabiberi ekleyip altını söndürün. ayrı bir yerde beşamel sos hazırlayın. fırın kabına tavuklu karışımı alıp üserine beşamel soso döküp en üstede kaşar rendeleyip 180 derece 10-15 dakika kaşarlar eriyip kızarana dek pişirin. afiyet olsun :)


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Her Gün Bir Ev Yemeği Menüsü..

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...