BİR TATLI KAŞIĞI MÜZİK

<12>
10/05/2011 09:32:00

1 YAŞ ÜSTÜ BEBEKLERLE MÜZİK,RİTM,ORFF,DRAMA YAPIYORUZ!!!Grup sayımız 5 ile sınırlıdır.

Müzik; çocuğun ruhsal yapısında heyecanlı ve aşırı hareket ortamından daha sakin bir ortama yönelme bakımından ayrıca güvensizlik, saldırganlık, gerilim ve korku gibi davranışlarda, güçlüklerin yenilmesi konusunda önemli bir etkendir. Bu eğitim, kişilik gelişiminde çocuğun duygusallık davranışlarını etkiler, dikkatini yoğunlaştırır, gözlem yeteneğini güçlendirir. Çocukların toplumsal faaliyetlere katılma deneyleri çok azdır.Bu nedenle müzikal becerilerini geliştirecek ve düzenleyecek bir rehbere, bir öğretmene gereksinim duyarlar. Bu eğitimin amacı;
Bağımsızlık duygusu aşılanıp, kişilik kazanmasına yardımcı olmak

Kişilik ve anadil gelişimi sağlamak;

Çocukların sesler yoluyla algılama yeteneklerini geliştirmek;

Algıladıkları sesleri çözümlemelerini sağlamak ve bunu yaşayışlarına katmak;

Çözümledikleri müziği hareket, jest, mimik, söz, ve ses ile anlatmalarını sağlamak;

Müzik dinleme yeteneğini işlemek, alışkanlığı geliştirmek, dikkati arttırmak;

Yaratıcılığı geliştirmek;

Tek ve toplulukla müzik yaptırarak toplumsal davranışlar edinmesini sağlamak;

Müzik yoluyla kendini, çevresindeki insanları, doğayı tanımasını ve yorumlamasını sağlamak

Kulak, ses ve ritm eğitimi ile genel ve özel müzik yeteneğini keşfetmek, ortaya çıkarmak ve işlemek .

Ynt: BİR TATLI KAŞIĞI MÜZİK

10/08/2011 21:22:00

mrb benm oglum 2yaş  2 aylıkmüzige bayılıyor.flüt,davul,gerçek büyügünden bi org,piyano,mikrofon,herşeyden mevcut çok iyide oynuyor ritim tututurur.taklit eder oynayanları.onu izlemek çok güzel oluyor.

10/08/2011 21:37:00

Size kesinlikle bizim çalışmalarımıza katılmanızı tavsiye ederim!!!

10/08/2011 21:41:00

hatay iskenderunda oturuyoruz.sırf bu yüzden ve hiçarkadaşı olmadıgı için kreşe başladı oglum haftada 3 gün gidiyo.çok çabuk sinirleniyor,arkadaşlarrına kardeşine vurma huyu var.siz nasıl bi çalışma yapcaksınız peki.

10/08/2011 21:47:00

Biz İstanbul Anadolu yakasındayız maalesef:)) Mutlaka sosyalleşebileceği ve kendini ifade edebileceği bir etkinlik için fırsat yaratın... 

10/08/2011 21:51:00

ne güzel ya burda böle şeyler yok işte.eşimin kuzeni piyanist ondan çok etkilendi org çok güzel kullanıyor çalarken parmaklarını.bu etkiyle başladı merakı davula kadar oldu.annemler dalga geçti ne bu böyle falan diye de ben etkilemedi tabi.

10/08/2011 22:04:00

''BİR TATLI KAŞIĞI MÜZİK'' programının temel amaçlarını incelerseniz, bir yaş sonrası bebeklere, ne tür kazanımlarla ,çalışmalarını gerçekleştirdiğini anlayabilirsiniz. Lütfen çevrenizden gelen eleştirileri dikkate almayın. 

Sevgiler

10/10/2011 10:08:00

Yeriniz nerde?

10/10/2011 18:59:00

Merhaba;

Çalışmalar İstanbul Anadolu yakası Göztepe'de.... 

10/11/2011 11:34:00

Hay Allah, bize çok uzak :(

10/21/2011 21:13:00

BİR TATLI KAŞIĞI MÜZİK haftaiçi ve haftasonu gruplarıyla çalışmalarına devam ediyor.

1 yaş üstü tüm bebekler bu çalışmaya katılabilir.Detaylı bilgi için lütfen mesaj atınız.

Sevgiler

<12>

Cevabın:

Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
18-24 ay arası bebeği olanlar

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...