Dert Ortağı Hakkında...

<123>

Ynt: Dert Ortağı Hakkında...

06/03/2011 08:03:00

Tartışma yeri değil, "kardeşlik"  yeri olsun isterim burası. Bazen kardeşimize kızarız da, düşüncemizi söyleriz de ama hep incitmeden, hep gözeterek, acıtmadan. Onun gibi güvenli bir çember olsun isterim. Kimi insan bu konuda daha yetenekli, kimi değil... Mecbur değiliz bir şey yazmaya.

Sevgiler , sevindim aynı şekilde düşünmemize.

06/03/2011 08:10:00

Özgüranne,

Dün tam da boşanma ile ilgili bir arkadaşın yazısına yapılan bir yorum sonrası tam da senin bu başlığı açıp yazmak istediklerini yazasım geldi.

Uslüp ve dili kullanma biçimi öyle önemlidir ki "lan" dersiniz enseye tokat olursunuz, "lan" dersiniz kanlı bıçaklı olursunuz. Ve fakat burada ne mimiklerimizi gösterme durumumuz var ne de dokunuşlarımızı karşıdakine iletebilme şansımız var. Böyle olunca iyi niyetli olsak bile hiç tanımadığımız bir yabancı insanın hayati tercihleri ile ilgili yorumda bulunurken muhatabımızın zaten kırgın ruh durumunu hafifleteceğimize yazdığına pişman edebiliriz.

06/03/2011 08:34:00

Özgünanne, izlediğin film bana bir şiiri hatırlattı:)

Aslanlar taştan.
O bir insan
Nasıl anlaşırlar?
Anlaştılar

09/08/2011 15:00:00

Çok güzel ve yerinde bir yazı. Teşekkürler...

11/26/2011 10:04:00

insanlar kendi düşündükleri gibi olmayanlara genelde çıkışır sebepsizce ve bu insanlar çoğunluksa eğer, genelde tektaraflı düşünceler hakim olur. bu da böyle bişey, kişidenkişiye degişir, biz empati kurabiliyormuyuz bunu gir soralım önce, körkütük çıkışmadan evvel herkese

<123>

Cevabın:

Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Dert Ortağım Benim

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...