kreş mevzuu
Ynt: kreş mevzuu
Biz de düşünüyoruz.24 ekim 2007 doğumlu Yiğit.Kreş arıyoruz.Siz hangi kreşe gideceklerine karar verdiniz mi?
Hayırlı olsun.Ahhh,özel sektörde de olsa böyle imkanlar da süründürmeseler bizi:(((
arkadaşlar benim kızım da aralık 2007 doğumlu ve biz onu 2008 yazdırdık.çünkü haziran doğumlu bir çocukla kasım-aralık doğumlu bir çocuk arasında gelişim açısından ciddi farklar oluyor ve sınıf ortamında bizim kuzular bocalayabiliyor.o yüzden bir eğitimci olarak naçizane tavsiyem,imkanınız varsa kreşe ve okula bir yıl geç başlatmanız.tabii benimki sadece bir öneri:))
Yiğit de 24 Ekim 2007 doğumlu.Ekim gibi başlatmayı düşünüyorum ben ama kafam karışık.Genellikle Mart döneminde başlatıyorlar insanlar.3,5 yaş civarına denk gelecek o zaman ve kış dönemini de atlatmış olacak.sanki daha mantıklı gibi.Siz ne düşünüyorsunuz?
merhabalar benim kızımda 6 aralık 2007 doğumlu,geçen kış kısa bir süre kreş denememiz oldu ve 2008liler ile kabul etmedi müdüre hanım,2007liler sınıfındaydı ve en çok minyon bir çocuk),öğretmeni diğer arkadaşlarıyla algılama ve uygulama açsıdan hiç bir problem olmadığını söylemişti ama ben yinede olabiliceğini düşünüyorum ve üzülüyorum 2008 yazdırmadığıma çok pişmanım
merhabalar benim kızımda 6 aralık 2007 doğumlu,geçen kış kısa bir süre kreş denememiz oldu ve 2008liler ile kabul etmedi müdüre hanım,2007liler sınıfındaydı ve sınıfın en küçüğydü (zaten çok minyon bir çocuk),öğretmeni diğer arkadaşlarıyla algılama ve uygulama açsıdan hiç bir problem olmadığını söylemişti ama ben yinede olabiliceğini düşünüyorum ve üzülüyorum 2008 yazdırmadığıma çok pişmanım