Yulaf ezmeli atıştırmalık

12/28/2011 09:28:00

1 su bardağı yulaf ezmesi
1/2 su bardağı süt
2 yemek kaşığı bal
3 tane günkurusu kayısı (tavla zarı büyüklüğünde kesilecek) 
2 yemek kaşığı kuru üzüm
2 tatlı kaşığı susam

1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 tatlı kaşığı hindistan cevizi
1 tatlı kaşığı toz tarçın
2 orta boy amasya elması rendesi
4 sıkılmış portakalın posası (suyunu ayrıca içirin)
harmanlayın, 1/2 kibrit kutusu büyüklüğünde tereyağla tabanını ve Si yanlarını yağladığınız borcama (dikdörtgen standart boy) iyice bastırarak yayın, 160 dereceye ayarladığınız soğuk fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin ;))

elmadan dolayı tam olarak kurumuyor, daha kuru gevrek bir sonuç için elmayı azaltmak veya yulafı artırmak bir çözüm olabilir


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Yulaf severler grubu.

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...