konuşma
arkadaşlar kızım tam 21 aylık söylediğim tüm kelimeleri canı isterse tekrar ediyor ama istemesse çıt çıkarmıyor....iki kelimeli cümleleri tek tük anne bak baba al vs...bu aya göre bu durum normal mi sizin kuzular ne alemde...sanki bana yavaş ilerliyor gibi geliyorda endişelenmelimiyim...
Ynt: konuşma
Bence endişelenme arkadaşım 2.5 yaşında sadece höööö diyen çocuklar gördüm. Her çocuğun gelişimi farklı oluyormuş kıyaslama yapmak seni boş yere endişelenmeye sürükler. Bu arada benim kızım 19 aylık ve felaket konuşuyor :( bazen susması için dua ediyorum :)))) sende acele etme sessizliğin tadını çıkar :))))
bence de acele etme, her çocuğun gelişim dönemi çok farklı , bir hafta bile fark ediyor çocuklarda. Yakında seninki de bıcır bıcır konuşur. Bizim kız 18 aylık cümle kuramıyor daha ama isteklerini kelimelerle de olsa ifade ediyor, sevgiyle kal:)
benim kızım da 21 aylık ve aynen yazdıklarınızı yaşıyorz.canı isterse bişeyler söylüyor.istemezse işaret diliyle anlatıyor.bende, sorunmu bu diye düşünmüştüm ama araştırınca olmadığını gördüm.sevgiyle kalın