Izi Combi X3 kullananlar...
Arkadaşlar yaaa bizim en yatık pozisyonda bile kuzunun başı öne düşüyor, hiç konforlu değil. İlk zamanlar çok dikkat etmemiştim, iyi gibiydi, ama 4 ay oldu kullanmaya başlayalı hala alışamadı. Sizde durum nedir? Bizim arka koltuk geriye doğru çok eğimli, bu yüzden de oto koltuğunun eğim özelliği kalmıyor galiba. :(
Ynt: Izi Combi X3 kullananlar...
Benden başka bu durumu yaşayan yok mu???
Yeni bir araba aldık, onun arka koltukları düz neyse ki, bu sayede oto koltuğunun yatış pozisyonları kullanılır olacak.
Benim arabayı da uzun yolda kullanmayacağımdan daha ekonomik ama yine sağlam bir oto koltuğu düşünüyorum.
Evet polo hala duruyor ama onda ileriye dönük koltuklar var. Dediğiniz durumu biz de yaşadık ama eşimin arabasında da zaman zaman yaşıyoruz.
Anakucaklari için şöyle bir çözüm var eğim ayarı için yabancı kullanım kitapçığında yazıyordu, bir havluyu rulo yapıyorsunuz ve aankucağının altına yani arabanın koltuğunun üstüne kouyorsunuz, anakucağında bebeğin ayaklarının geldiği yerin altına, eğimi yok etmesi için. ;) ay anlatabildim umarm, yazıyla anlatmak çok zor. :)