1.hafta

<123>
12/14/2011 05:30:00

evet tam bir hafta oldu, ben akşam tartıldım aynıyım :)
hiçbir değişiklik yok , sizler en alemdesiniz?

Bir de http://haber.gazetevatan.com/Haber/417524/1/Gundem 

göz atın mutlaka..

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 05:33:00

kışın kılo vermek daha zor be gülüm.bakıyorum yazıya şimdi.çok öperim seni.

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 05:36:00

Handem, ben 2 gün diyet yapıp sonra bıraktığım için ben de pek bir değişiklik yok:) Bu hafta biraz daha dikkatli olalım:)

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 05:37:00

yasasin karatay :) canan karatay'in dediklerinin aynisini diyor.

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 05:49:00

ülkü evet karatayla uyum içindedir taş devri , ben çok beğeniyorum her ikisini de, uygulamak çok zor ancak diyet için değil bir yaşam şekli haline getirmeyi çok isterdim söylediklerini..

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 05:49:00

ülkü evet karatayla uyum içindedir taş devri , ben çok beğeniyorum her ikisini de, uygulamak çok zor ancak diyet için değil bir yaşam şekli haline getirmeyi çok isterdim söylediklerini..

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 06:04:00

hic tuketmesen daha iyi diyor ama tamamen hayatindan cikarmak zor. ben de ne kadar azaltsan kar mantigiyla yaklasiyorum. bir de, zeytinyagini tereyagini azalt hatta hic kullanma diyenler var, kuruyemis yeme diyenler, saglikli karbonhidrati yasaklayanlar, bunlarin yanlisligini da soyluyorlar. . bir de sut urunleri konusu, sutun yalin haliyle tuketilmemesi, bunu da nihan dogdugundan beri arastiriyorum. peynir, ayran, kefir yogurt sutun verecegi kalsiyumun fazlasina sahipler + ek yararlari var + sutun zararlari gibi zararlari yok. o zaman niye sut israri?

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 06:10:00

Sut konusunda hemfikiriz , kesinlikle karsisindayim bugun bige'nin guncellemesine de yazdim goruslerimi

Herzaman eskileri overiz ama soz konusu beslenme olunca bazi gercekler goz ardi edilebiliyor maalesef

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 06:19:00

bende cok fazla süt içirmiyorum Poyraza.bu yazıdan ve sizlerden sonra içim rahatladı.yogurdu sütcüden alınan sütle mayalıyoruz.

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 06:30:00

surasi cok onemli (yorgurdu da sutu kaynatip yapmiyor muyuz diye dusunenler icin): "süt bir sürü ısıl işlemden geçiyor, içindeki sindirici enzimler özelliklerini kaybediyor, vitaminler azalıyor. Halbuki siz onu mayaladığınız zaman enzimler tekrar canlanıyor, yeni enzimler, sindirici enzimler oluşuyor."

Ynt: 1.hafta

12/14/2011 06:39:00

ve kutu süt üreticileri hangi ineklerden alıyor sütü?

o ineklere ne kadar antibiyotik veriliyor? o antibiyotiğin ne kadarı süte ve oradan da çocuklarımıza geçiyor?

o inekler hangi koşullarda yaşıyor? neler yiyip içiyor?

<123>

Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Anti-Dukancılar :)

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...