iftara ne pişirelim.com

Ynt: iftara ne pişirelim.com

09/30/2010 08:56:00

aynen dedigin gibi sümeyyecim. boz sonra yap daha dogrusu yapama:(
bizimkiler yazlari kendi yetistiriyor, sonra dönmeden kisliklari hazirliyor. onlarin yapmadiklarini da güvendigim insalardan almaya gayret ediyorum, nurturia'da çogu yerde konusuldu, Pinar Hanimdan aliyorum baz seyleri.
ama tavuk mesela çare yok ki çiftlik tavugu yiyoruz, yemle büyüyorlar, havasiz, günessiz ortamlarda, kendi b.klarinin içinde. gerçek tavuk eti çok uzun süre pismez, sert, kaskati olur; köyde millet tavuklarini son ihtimal olarak keser, çünkü tadi da güzel degildir; hem yumurtasi daha kiymetlidir ve yemek artiklari, ot, kök yer büyürler. bunu gibi benzer seyler var, elimiz mahkum dogal olmayanindan yiyoruz iste.

Ynt: iftara ne pişirelim.com

09/30/2010 08:59:00

olabildiği kadar dikkat ediyoruz işte..napalım malesef bende tavuk sevip fakat bilerek kısıtlı tüketenlerdenim.. danasından tavuğuna her şey de hile!! ekmeğimiz unumuz suyumuz bile!


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Her Gün Bir Ev Yemeği Menüsü..

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...