Sıcaklarda bebe yağı-losyonu
Merhabalar güzel anneler :) Yeni bir soruyla yine ben :)
Ynt: Sıcaklarda bebe yağı-losyonu
ben hiç sürmüyorum,bu losyonların hepsınde paraben var,ve bi sürü kımyasal..ben antalyada yasıyorum,evımız hep sıcak.tavsıyem ıkı günde bır şampuanla,sadece suyla yıka..ben doğdugundan berı öyle yapıyorum,eskıden cildim kuru oldugundan bacaklarıma kollarıma
johnson yag sürerdım,artık onu bıle sürmuyorum.Üstelık bed tıme bol alkollü,rahatsızlık verıcı.
önerım, şampuanı haftada 3 defa kullan,cıldı kendı kendıne nemlensın,çok gerekırse bepanten tarzı kokusuz bı krem kullan,o da çok az.bebekler emın ol kırlenmıyor bızım gbı,mis gbiler,bırak o minik bedeni yapay kokularla zehırlerle rahatsız etme..
bed tımelar hiç tavsiye edilmiyor,kullanma bebişine onlardan canım ya.her seferinde değilde haftada bir gibi bebeğinin cildinin kuru olduğunu hissedersen losyon kullanılabilinir yazın, tabi parabensiz olmasına dikkat etmek lazım.
ay valla çok suçlu hissettim kendimi. Bed time serisi neden tavsiye edilmiyor? üzerinde paraben ve alkol ibaresi göremedim.
şu an bed tıme ın kolonyası var bende,parfumden çok alkol kokuyor.ben kızım doğdugundan berı parfüm kullanmıyorum,o kolonya bana bıle çok ağır gelıyor.
şimdi bebekler anne kokusuyla sakınleşiyorlar,o yüzden kendıne ve bebeğe kokulu şeyler sürmemeye çalış bence.bebişin çok minik henüz.Bırak senı koklasın,sakınleşsın kokunla..
ıslak mendıl sadece kakada kullanıyorum ama cınsel organına değdırmıyorum,ıslak pamuk kullanıyorum oraya.evdeysem yıkıyorum hep.bu zamana kadar pişik sorunumuz neredeyse hiç olmadı.kullandıgım marka huggıes.
tek kullandığım kozmetık sebamed şampuan,parabensız ve ekonomık bi ürün.saçında ya da poposunda bı kızarıklık döküntü olunca zeytınyagı kullanıyorum. çoook ıyı gelıyor,ve zararsız.
bazı bebeklerın cıltlerı çok hassas olabılıyor,onlar kreme ıhtıyaç duyabılır.ama sen bebegını bı hafta kremleme,gözlemle bakalım kuruyormu,eğer kurumuyorsa krem yağ kullanma..johnsons yagda paraben var,bundan emınım ,senelerce kendıme kullandım çünki=(
ıstersen bazı yazılar yollayabılırım parabenle ılgılı..güneş kremını sebamed aldım,parabensız o da.bı çok marka artık özen gösterıyor ve parabensız üretıyor.ama 4 aylık bebeğe bence erken.benım kızım henuz 2 aydır kullanıyor,üstelık antalyadayız.sabah güneşine
çıkar bebeği,çıplak takılsın bence..bunlar benım deneyımlerım,umarım yardımcı olmuşumdur.
psychomom elbetteki yardımcı oldun ben bu kadar bilindik bir markanın güvenilir olabileceğini düşündüm açıkcası. Şampuan olarak Nivea baby ve Dalin kullandım.
benım kullandıgım ferro sanolda paraben yok,bundan al istersen.aynısı zaten.
bı hafta hıc bişey kullanma vücuduna,emın ol gereklı değil..çok kuru cildi yoksa ıhtıyacın olmuycak kreme felan.
http://ekoanne.com/?p=118
bu yazı belki ilgını çeker.
benım kullandıgım ferro sanolda paraben yok,bundan al istersen.aynısı zaten.
bı hafta hıc bişey kullanma vücuduna,emın ol gereklı değil..çok kuru cildi yoksa ıhtıyacın olmuycak kreme felan.
http://ekoanne.com/?p=118
bu yazı belki ilgını çeker.
ferrosanol un tadı kötü pas tadı felan diyenler olmuş ama ne dersin bu konuda?
aynı tadı sanki,tüm demır ilacları gıbı..toz olanı araştrmak lazım.ilgınçmiş.
baya bı sıte var takıp ettıgım,en önemlı yer ıse blogcu annenın forumu,her türlü soruyu sorabılecegın bı mekan.istersen üye ol,emınım çok begenıceksın.sana bı lıste hazırlayayım,özelden atarım.
rica ederım,teşekküre gerek yok,burda hepımız bırbırımızden bişeyler öğrenıyoruz.umarım yardımım dokunur,başka konularda sorun olursa her zaman sorabılırsın.sevgıler.