ikinci çocuk emdiğinde birincisi ne yaptı?
doğum yaptığımda bebeği emzirdiğim zaman kızımla ne yapcam ?
kızınız nasıl yaklaştı?
ne söyylediniz?
kızıma ara ara kardeşin doğduğunda onuda senin gibi emzircem sen çok emdin büyüdün, şimdi kardeşin emcek diyorum, kızımda bende emcem deyince ozaman kardeşin emsin sende emer gibi yaparsın demi annecim tamam diyo.
tabi kardeşi emerken içli içli bakacağını tahmin ediyorum.
siz iki çocuk anneleri neler yaptınız*???
Ynt: ikinci çocuk emdiğinde birincisi ne yaptı?
kardeşinin dişi yok o meme emecek dedim.istedigi zaman actım biri senin olsun dedim.oynadı.agzına aldı süt gelince bıraktı.arada kardeşi emerken acıp öper.ama emmez.kesinlikle emmesine musade etmeyin.alışırsa küçügün sütünü azaltır.
ikinci nezaman geliyor?
yanında otursun.seninle temas halinde olsun.
2.5 yaş anlayabilecek bir yaşta.benim kızım 22 aylıktı.ilkzaman emzirirken göstermemeye calıştım.
allah kolaylıkversin.bebeişeve gelince herşey yoluna giriryor.hiç endişelenmeyim.
1,5 ayım kaldı inşallah.
şimdi ikinci gelince kızım ne yapcak ile ilgili her konuda düşünüyorum. hayırlısı olsun yoluna girer bişekilde ama annelik kızımı hep düşünüyorum onun incilmesini hiç istemiyorum.
şimdi arada anne öpcem diyo öpüyo, başka bebeğin emdiğini görünce emcem diyo bizde açmadan emmiş gibi yapıyoruz.
hayırlısı
benim de ikisi de emiyor. hamileliğimin 3. ayında kızımı emzirmeyi bıraktım. oğlum doğduğunda tekrar başladım. yani 6 ay ara vermiş oldu.
şimdi kızım 27 aylık, oğlum 5 aylık ve ikisi de emiyor. küçüğe süt yetmemesi gibi bir durum olmuyor. önce onu emziriyorum. sonra büyük emiyor. bu sayede sütüm çoğaldı bile diyebilirim. bir se büyük zamanla emmeyi azaltıyor. istediğinde emebileceğini bilmesi
rahatlatıyor sanırım.
bu arada bebeğiniz gelmiştir sanırım değil mi? hayırlı olsun:)