Kayısılı-Erikli ara öğün

03/15/2012 11:10:00

2 kuru kayısı
1 kuru siyah erik
Biraz irmik
Biraz yulaf
Yoğurt

KAyısı ve erik akşamdan suda bekletilir, yumuşadıkları için süzgeçten geçirilerek püre haline getirilir, ve içinde bekletildikleri suda da birer tatlı kaşığı irmik ve yulaf 2,3 dakika pişirilir. ( ya da hiç suda bekletmeden direk az suda pişirerek rondodan da geçirebilirsiniz). Yoğurt, püre ve pişmiş irmik-yulaf hepsi karıştırılıp afiyetle yenilir. Eğer bebeğin allerjisi yoksa çekilmiş ceviz de katılabilir. Afiyet olsun!

Ynt: Kayısılı-Erikli ara öğün

03/15/2012 11:35:00

bunu yoğurt öğününe mi meyve öğününe mi koyuyorsun canım?

Ynt: Kayısılı-Erikli ara öğün

03/15/2012 13:12:00

hmm, güzel soru:) Sanırım hangisine denk gelirse:) Genelde 5.30,  6 gibi veriyorum...

Ynt: Kayısılı-Erikli ara öğün

03/15/2012 13:46:00

aldım tarifi deneyeceğim,tşk.:)

 


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
 BICIRIKLARA YEMEK TARİFLERİ

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...