Dukana yeni başlayanlar...devam
Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam
dün akşam bi tane uydurdum yarına söyliycem başarılı mı :P
bu arada o kek tarifi vardı ya.. hülya eklemişti sanırım ben acıbadem aromasını çok kaçırdım diye acı oldu ve de sufle mantığında olduğu için söndü ve yapıştı vs... yani bence fossss
ben çok tembelim bu dukan tarifleri konusunda, hiç kekti kurabiyeydi vs denemelerim olmadı :) tüm malzemeler de var elimde, yaparım diye. diyet bitecek ben hala yapacağım :P
goji berry aldım mesela, kurabiyesini yaparım belki diye. acıbadem ve limon aroması var, sonra light puding aldım. duruyorlar bir köşede... bir de kavanoz stevya'm var. tatlılarda kullanmak için. hahahah :P
çikolata soslu pancake başarılı yalnız... ama ben sos yapmadım light sarelle kullandım bi de pancake kısmını yakmasam fevkaladenin fevkinde olacaktı
Pancake bende yapmıyorum pek , ekmek en iyisi valla , hemde yap 1 hafta ye , sabah sabah işime geliyor , yanına da az yaglı süt biraz peynir , sp günüyse salatalık , domates , ohh mis gibi kahvaltı işte .
Yılbası haftası öküz gibi yedim demiştim ya , karbonhidrat hakkaten insanı acıktırıyor kızlar . Hiç mi insan tok hissetmez , bela valla bu cikolatalar , tatlılar falan .
Bugün dukan ekmegimi yiyerek kahvaltı yaptım az yaglı kasar ve cayla . Bu saat oldu hiç acıkmadım valla .
Annemde simitler , ballar vs. yiyip yaptıgım kahvaltılar sonrası hiç tokluk issetmiyordum böyle . Yulaf süper iş görüyor demekki.
Fena girdi totoma tabi o ayrı gecen hafta . yeni yıla yeni umutlar diyoruz , moralimizi bozmuyoruz, yola devam ..