Dukana yeni başlayanlar...devam

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 12:26:00

benim su problemim hiç yok. sanırım rahat 3-4 litre tüketiyorum. diyetle ilgisi yok, su içme alışkanlığım hep vardı. sadece yürüyüş yapayım o zaman ben. belki ağır geldi.

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 12:54:00

zeyneb: dukan'in atakta spor yaptirmamasinin sebeplerinden biri de, sporun vucutta su tutulmasina sebep olmasi. kosunca yaktigin kalori kadar belki daha fazla su tutmustur vucudun, ondan fazla cikmissindir, atak bitene kadar kosma bence. seyirde kilometreler senin olsun:)

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 15:37:00

kızlar tatlandırıcı ne kullanıyorsunuz peki?

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 15:40:00

stevya kullanıyorum. tamamen bitkisel, fiyatı biraz tuzlu ama zaten 1,5 aydır stick çeşitte olanların yarısına bile gelemedim. sadece çaylara kullanıyorum. tatlı kısmına geçmedim.

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 15:41:00

bu yüzden bugün spora gitmedim ekin, sanırım haklısın :-))

ben tatlandırıcı kullanmıyorum. gerçi yeni başladım ama dayanabildiğim noktaya kadar tatlandırıcı kullanmak istemiyorum.

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 15:57:00

bugun hayatin meshur dukan ekmegini yapacagim. sorum var: tepsinin uzerine dokunce iyi oluyor mu, yoksa dikdortgen kek kalibi gibi biseye mi doksem? ekmek yapma makinesinde yapsam ya da?

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 15:59:00

benim ekmek yapma makinem var ülkü ama çok pratik oldu fırında. minik fırın tepsisine yağlı kağıda döktüm ben. kolay çıkabilecek bir kalıbın varsa olur bence.

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 16:01:00

minik firin tepsin ne kadar minik? :) tepside ekmek fikri tuhaf geldi de, yamyassi birsey olmasin diye.

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 16:07:00

standart tepsinin yarısı büyüklüğünde olan minik fırın tepsileri oluyor ya? evet yassı bir şey oluyor. fazla kabarmıyor. pofuduk değildi. bence dikdörtgen uzun ve dar kek kalıbının içine yağlı kağıt koyup kendini pofuduk ekmek yiyor gibi kandırabilirsin. ekmekten ısırana kadar mutlu edecek seni bu :-)

Ynt: Dukana yeni başlayanlar...devam

01/11/2012 16:08:00

ben tatlandırıcı splenda kullanıyorum.tatlılar içinde toz olanını aldım.hiç denemdim.dukan kek yapmayı düşünüyorum.

ülkücüm fırın tepsisinin boyutu önemli değil.yağlı kağıt koy hamur zaten katı oluyor biraz elinle istediğin gibi şekillendir pişir.ben tepsinin ortasına yayıyorum.  


Cevabın:


Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
Dukan Diyeti

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...