Öğle uykusu

04/05/2010 21:45:00

Çocuğunuz öğle uykusu uyuyor mu?

Ynt: Öğle uykusu

04/07/2010 09:56:00

merhaba damla.....benim oğlum da 13 şubat 2007 doğumlu. kerem öğlen uykusu uyuyor hala..ama ben evdeyken çok çok nadir....bakıcısı yada herhangi bi kişiyle haftaiçi güzelce uyurken haftasonu uyumuyor. bi de geziyoruz tabi....saatler de kayıyor. ama uyumadığı günün akşamı 5-6 gibi ipler kopuyor keremde. çünkü gece sadece 7-8 saat uyuyor. gündüz uykusu kaçınılmaz dolayısıyla onun için.

04/07/2010 10:00:00

merhaba damla

Öğle uykusu denebilirmi bilmiyorum ama saat 15:00 gibi uyuyormuş babaannesinde , hafta sonları bizleyken uyumamak için elinden geleni yapıyor...

04/07/2010 10:11:00

Fiiiigenn...burada bulduk bak birbirimizii :)

04/07/2010 10:33:00

sinem :) bulduk valla öpüyorum çok , dikkatine hayranım , senin yorumu okudum ama anlayamadım ..

04/07/2010 10:37:00

Demek doğum günleri aynıymış :)

Bizde de durum aynı. Öğle uykusunun fizyolojik olarak aslında yetişkinler için de iyi olduğunu okumuştum. Yine de bir zaman bırakır gibi geliyor, bunun benim mi anlamam gerekiyor yoksa bir yaşta düzen değişikliği mi yapmak lazım emin olamıyorum.

04/07/2010 12:35:00

damlacım zaten o sana hissettiriyor bunu. izlemen yeterli. yazdığım gibi kerem uyumadığı günlerin akşamında aşırı sinirli oluyor. normalden farklı oluyor yani. hiçbirşeyle ikna olmuyor, herşeye kızıyor...bu özellikle akşamüzeri oluyor yani 5-6 gibi. demekk ki hala gündüz uyuması lazım. ihtiyacı var. uyumadığında böyle etkileniyor. ama assla sızmıyor mesela benim oğlum. uyutma öğlen gece 11-12 olsun yine de sızmaz. ama hırçınlık, asabiyet tavan yapar. burdan anlarım uyklusunun az geldiğini.

Cevabın:

Tartışmaya katılmak için giriş yap. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla
2007 Şubat Anne ve Babaları

Tamamen Ücretsiz

Kaydol Tecrübeli anne ve babalardan yardım al. Sen de yardım et. Anı defteri, fotoğraf albümü, sorular, gruplar...