pütürlü gıdaya nasıl geçelim

01/19/2010 09:15:00
edinal 3Y soruyor:

arkadaşlar benim oğlum pütürlü gıda almıyor verince hemen kusuyor hangi gıdayla  başlıyayım nasıl bi geçiş yapayım yoksa erkenmi her şey blendıdan geçiyor malesef

150 TL indirimle 199 TL'ye çok kullanışlı oyun parkları. Minder ve oyuncakları park dışında da kullanılabilir. Bebeğiniz kendi girip çıkabilir. Bitmeden alın!

<12>
11/03/2011 11:45:00

ben hic bu sorunu yasamadim,onca arkadasim ek gidaya gecince yok blendirdan cek daha iyi falan filan diye uyardilar.hic dinlemedim hep catalin tersiyle ezdim verdim.zorlanmadi pasam.ama blendirdan gecirip veren arkadasimin oglu suan 5 yasinda ve hala agzina cok puturlu bisiy gelsin ya kusar yada yutamaz.

11/03/2011 11:48:00

Evvelden bir çok konu zaten açılmış ve çoğu cevaplarda bahsedildiği gibi bencede blenderı rafa kaldırmak mantıklı... bebeği başından kolaya alıştırmamak lazım diye düşünüyorum.

11/03/2011 19:50:00

deniz 5 yaş mı bunalıma sokacaksın beni..:((

<12>

Benzer Sorular


Cevabın:


Soruyla ilgili tecrübelerini paylaşmak için giriş yapmalısın. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla.