erken uyudu - acil cevap :)
Oglum aksamlari 20.30 civarinda uyuyor. Gece 02.00'de mama yiyor ve sabahlari 06.30 gibi uyaniyordu.
Iki gecedir 20.00da uyuyor ve sabahlari 06.00 ve 05.00'da uyaniyor! Bu aksam da 19.20de uyudu. Ben simdi ne yapayim? Birakayim uyusun mu? Yoksa sabah 04.00da uyanmasin diye uyandirayim ve 21.00 civari mi uyutayim? Lutfen bana acil yardim edin.
Mama sandalyesine vakumla sabitlenen bu balığın tepesine bastırınca ortasındaki akvaryumdaki balıklar çıngırdayarak fıldır fıldır dönüyor.
selencat, Ekin'in 19:37de uyuduğunu bilirim. Yatağına yatırdıktan sonra saate bakmıştım, çok şükür sabah da normal saatinde kalkmıştı. Bazen 7-8 gibi 1 saatlik bir kestirme yapar, o arada biz yemeğimizi yerdik. Sonra da uyanır tekrar uyurdu. Ben pek oynamadım onun saatler ile, çünkü kaybeden hep ben oldum:))))
bence panik olma. aslinda uyumasi onerilen saatte uyumus ve uzmanlar boyle erken uyuyunca daha iyi uyuyayacgini iddia ediyor. bizde uyanma saati ile uyku saatinin iliskisi yok. sizde pratik nasil olacak bakalim. ama 4te falan uyanirsa aa bitti uykusu diye
dusunme, uyutmaya calis mutlaka derim ben. uyku bitmez o saatte. :)
iyi sanslar...
Oğlumda kızımda gece uykusuna kaçta yatarlarsa yatsınlar sabah aynı saatte kalkarlar ne erken ne geç.Yanlız kızım eğer 20:30 dan erken yattıysa gece çok sık uyanır.Sabah 7:30 da kalkar.
Oğlum normalde 20:30 da yatar sabah 8:00 de kalkar.Ama oğlumun çookkk hatırlarım 18:00 de falan uyuduğunu bende kaldırmıyordum sabaha kadar uyuyordu.

