İst- bahçeşehir kolejleri hakkında bilgi istiyorum!!!!

01/29/2014 18:37:00
shiningmountain 4Y soruyor:

Merhaba,

İstanbul Anadolu yakası Çamlıca' da yeni öğretim yılına yetişecek olan büyük bir koleji inşa ediliyor Bahçeşehir Kolejinin. Bu kolej hakkında pek bilgim yok genel olarak her türlü detay bilgiye ve görüşlere ihtiyacım var. Kayıtlara başlamışlar gidip tanıtım ofisi ile görüşeceğim.

Bir de geçen sene Ümraniye Bahçeşehir Koleji açıldı. Çocuğu bu okula giden var mı mesela? Yeni okul olarak ilk senelerinde verdikleri eğitim nasıldı, kadroları, öğretmenleri nasıl? Yabancı dil eğitimi iyi mi? Sosyal aktiviteleri yeterli mi? Bir de ilk öğretim olarak da bakınca SBS de başarı grafiği nedir acaba bu okulun? Biz anaokulu 4 yaş ile başlıyacağız o sebeple ilk öğretim başarısı da iyi bir okul mu acaba?

Bilgisi olanlar İstanbul diğer Bahçeşehir kolejleri de olsa fikriniz genel olarak kurumu tanımama yardımcı olacak.

Tanıyan bilen velisi olan varsa yazarsanız bana çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden.

Liberalla Bit Kremi + Bit TarağıSaçtaki sirkeleri ayıklama, bitleri yok etme ve bitlerin ortaya çıkmalarına engel olma amaçlı, yenilikçi formül&nbs...

Fiyat:
24,90 TL

Benzer Sorular


02/11/2014 15:16:00

Sevgili Guta ben de Çamlıca Bahçeşehir'e kayıt yaptırdım ve evet henüz inşaat olduğu için fikir olsun diye Ümraniyeyi gezdik. Çamlıca okulu aynı konsept ama daha büyüğü olacakmış. Ben ümraniye okulunu da çok beğendim hiç okul gibi değil çok butik tarz herşey gıcır gıcır pırıl pırıl spor salonları kocaman ve bit kaç tane. Yüzme havuzları iyi ama öamlıca daha büyük yarı olimpik olacakmış. Fen laboratuarları, kütüphaneler, drama salonları yemekhane vs ben beğendim açıkcası.

Smash okulda ilkokula devamda fiyat artışları nasılmış sorunca bana da yazarmısınız? Ben sordum ama sizede ne diyecekler acaba?

Tşk

02/12/2014 07:54:00

Çok teşekkürler cevabınız için. Dışarıdan belli olmuyor işte, gidip görmek lazım. Gerçi biz daha emin değiliz, bu sene mi geçirsek yoksa seneye okula başlarken mi diye. Belki de bu sene hiç ortamını değiştirmeden beklerim. Böylece okulda bir sene de biraz daha oturmuş olur. Sizin için hayırlısı olsun.

02/12/2014 09:47:00

Mutlaka bildiririm, herhalde okullar arası fark yoktur diye tahmin ediyorum ama bizim sitenin çevresinde bilhassa 1 senedir doğa, bilfen, anabilim ve bahçeşehir açıldı, açılıyor. zaten küçük prens ve okyanus da vardı. çok yakın bir çevreden bahsediyorum. ayrıca anabilim ve yiğit okullarıyla da görüşeceğim. fikir vermesi açısından onları da bildiririm isterseniz.

sevgiler...

02/23/2014 13:16:00

Tesekkurler

03/15/2014 15:00:00

Merhaba ;


5. sınıfa devam eden kızımı bu sene Bilfen Yenişehir den alıp Bahçeşehir Ümraniye'ye yazdırmak istiyorum.. Görüşlerinizi payşlaşırmısınız...

03/15/2014 16:01:00

Benim kızım Bahçeşehir Florya da 4. Sınıfta. Biz her yönden çok memnunuz. Dil çok yoğun veriliyor, tabii jki İngilizce öncelikli. Ikinci dil haftada 2-3 saat oluyor. 2. Dilde hedef, o dilin konuşulduğu bir ülkede günlük ihtiyacını karşılayacak kadar konuşabilmek. Tamamiyle Atatürkçü yaklaşım, öğrenciye yoğun ilgi ve destek, herhangi bir engeli ve rahatsızlığı olsa dahi, başarısız olsa dahi destek devam ediyor. Ipad ile eğitim de bu yıl başladı. Ben tavsiye ederim.

03/15/2014 17:33:00

Dincelay, detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim..

Hepimiz çocuklarımızın daha iyi eğitim alması için özel okullara veriyoruz.. Bunun yanında çocuğumuzun sosyal yönden gelişmesini , iyi ingilizce eğitimi almasını ve akademik başarısını
 da arzuluyoruz..
Türkiye de maalesef bir sınav gerçeği var.. Adı bir şekilde değişsede , sınavdan kaçamıyoruz..
Bahçeşehir kolejini akademik yönden nasıl değerlendirirsiniz?
Teşekkürler..

03/15/2014 22:09:00

Sınavlardaki başarı oranlarını internette bulabilirsiniz, %96-97 gibi bir oranda sanırım, genel olarak bu sınıf kolejlerin başarı oranları birbirine çok yakın zaten.

03/16/2014 05:39:00

Dincelay mrhb, tşkler benim için de iyi oldu yazdıklarınız. Bir iki şey sorsam size;

Okul yönetiminin şikayetlere, geri bildirimlere karşı tutumu nasıl?

Rehberlik bölümü iyi mi, çocukları yakınen tanıyıp size bilgi aktarıyorlar mı? ( ben tabi daha anaokulu için soruyorum bunu)

Bir de siz artık ilkokuldasınız bahsettikleri Kişiye Özgü Öğretim Modeli benim için önemli bir ayrıntıydı . Bunu getçekten uyguluyorlar mı? Bir çocuk çok önde yada geride yada ödevle değil dinleyerek anladığı yetiyor gibi nasıl yaklaşıyorlar. Çünkü bunu çok vurguladılar ama gerçekte nasıl oluyor merak ettim.

Çok tşkler

Svg

03/16/2014 14:16:00

2 yılda bir kişiye özgü öğretim ile ilgili davranış testi uygulanıyor ve ona göre Veli bilgilendiriliyor. Çocuğun en iyi öğrenme metodu nedir ne yapmak gerekli. Bu daha çok okul dışındaki çalışma ortamları ile ilgili. Okul içinde çok büyük farklılık ben gözlemlemedim. Ama belki de benim çocuğumda sıradışı bir durum olmadığı içindir bu. Etütler, okuma saatler, haftasonun dersleri ve benzeri şeyler yapılıyor ama. Rehberlikle ilgili de benim ihtiyaç duyduğum bir konu olmadı pek, o nedenle çok net birşey söyleyemem ama tüm öğrencileri kişilik özellikleri ile tanıyor gibi görünüyorlar.

Tüm özel okullarda Veli'ye her zaman çok iş düştüğünü ve ilkokul boyunca eğitim öğrenim sürecinde öğretmen kadar rol aldığını söylemeliyim. Okul yönetimi ile bir sıkıntı yaşamadım.

Cevabın:


Soruyla ilgili tecrübelerini paylaşmak için giriş yapmalısın. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla.
nurturia Shop