Dudağını emiyor,bir anlamı olabilir mi,bilen var mı??
5 buçuk aylık kızım,dudağını emiyor,parmağını da emiyor aynı zamanda,doktorumuz bırakın emsin demişti,ama bu dudak emme bu aralar başladı,bir anlamı olabilir mi acaba diye merak ediyorum,bir fikriniz var mı??
Dondurulabilir diş kaşıyıcı. Acıyan diş etlerini rahatlatır ve şişliği alarak ağrıyı azaltır. Uzun süre soğuk kalabilir.
neeeee :) tecrübe ettiğiniz bir durum mudur
bizde parmak bademciğe kadar sokuluyor,3 aylıktı emmeye başladığında,ama dudak yeni çıktı
teşekkürler :) bugün emmeye mmmm sesi de eklendi :)
Bizim oglumuzda dudagini ve dilini emiyordu :) cok komik bir goruntu ve ses ama dokturumuzun yaninda da yapmisti, o da anne memesi emen cocukta cok normal demisti. Emmeye devam etsede biraksa da max 1,5 yasina kadar yapabilirmis. 3 ay olmus cevaplanali ama belki birgun nurturia annelerinden biri bu soruyu arastirabilir :)
uzun zaman geçmiş bu konu acılalı ama belki faydam dokunur diye düşündüm çocuklarınızın ya da bebeklerinizin dudak emme alışkanlıklarını doktor bişey olmaz dedi diye önemsememezlik etmeyin ben 18 yaşındayım ve hala bu problemle yaşıyorum bebekliğimden beri dudağımı emiyorum ve duyduğuma göre bu alışkanlığın kötü yanı dudak kanseri ihtimaliymiş bence bu durumu önemseyin ve emmesine izin vermeyin

