Çocuklarınıza şu yaz günlerinde ne sıklıkta dondurma veriyorsunuz?

07/29/2010 08:13:00
neslihan 3,5Y soruyor:

Doruk 26,5 ay oldu. Dondurmayı da seviyor ve yemek istiyor doğal olarak. Sizler ne sıklıkta veriyorsunuz? Günde 1 kere fazla olur mu?
Bir de ev yapımı dondurma veremiyorum. Hangi markanın hangi ürünün tercih ediyorsunuz?

Vroom Vroom!Tepesine ne kadar çok basılırsa o kadar hızlı giden ve sesler çıkartan bu mavi Turbo spor arabanın ne kadar hızlı gidebildiğine çocuğunuz kadar siz de şaşıracaksınız.

<12>
08/03/2010 11:48:00

benim kızımda çok seviyor dondurmayı.Evde hiç yapmadım açıkcası.Algidanın kutuda olanında alıyorum.Koskanın külahını alıp içine bir top koyuyorum.Akşamları biz yerken onada veriyorum.Yani günde 1 defa.Üzerine de su içiyor.Şimdilik bir sorun yaşamadık.

08/05/2010 13:15:00

Sali gunu oglana Algida Minmilk yedirdim. Aksamina kusma, ishal, ates oldu. Ertesi gunu dr'a goturunce dondurmadan suphelendi. Verecekseniz mado verin dedi. Bir de disardaysaniz ve mado bulamiyorsaniz buzlu olanlardan verin dedi. Niye buzlu verin dedi diyecek olursaniz gercekten hatirlamiyorum. Aciklamisti sanirim ama balik hafizali ben unuttum :)

Doktor Algida cinsi dondurmalarin saklama kosullarinin cok duzgun olmadigindan bahsetti. Bencede cok hakli. Elektrik kesintisi var, gunese maruz kalma var. Gercekten de hele bizim ulkede saglik sartlarina ne kadar uyuluyordur diye dusunuyorum. Mado bizim evin yakininda yok. Yedirmemek biraz zor bu saatten sonra. Buzlu olanlardan vericem artik.

08/09/2010 07:13:00

fturkmen :) Benim kızımda kola, çay, kahve hepsinin tadını biliyor. Hatta kafede ne içersiniz diye soran çocuklara biz çay, kola cevapları verirken Eylül atlıyor ben kahve içicem diye. 9. ayında tuzsuz hazırladığım çorbayı kesinlikle içmedi, içine birazcık tuz attım, hepsini içti. Bu arada dondurma mı? :) Günde 2-3 kez yediği olur. Hemen hemen her gün yer. Ama ben kesinlikle kapalıları tercih etmiyorum. Buradaki en iyi dondurmacıdan alıyorum. BAşka bir yerde görüp isterse hayır gidip ................ alacağız diyorum. Ama çok isterse kapalıda veriyorum. Dondurmanın hiç bir zararı olduğunu sanmıyorum, hatta çok yararlı birşey. Eylül daha bebekti dondurma yemeye başladığında.

08/16/2010 19:46:00

Ela'ya arada bir McDonalds'in dondurmasindan yalatiyorum...hamile bir arkadasima doktoru yaz boyunca dondurma yememesini, illa yiyecekse de McDonalds'takinden yemesini soylemis...bozuk olma riski daha dusukmus (niye bilmiorum, orda da elektrikler kesilse bozulmicak mi? Ya da genelde jeneratorleri var diye mi...?)
Icerik olaraksa Alsancak McDonalds'in muduru dondurmalarin Danone'den gelen taze sutle yapildigini iddia etti...

08/20/2010 14:50:00

   Belirli bir sayısı yok ama biz yediğimiz zaman onada 1 top sade dondurma veriyorum.Yalayarak yemek çok hoşuna gidiyor :)

08/21/2010 11:55:00

gunde 1 kez yiyor genelde.ama bi dondurma bi ılık su şeklinde.şu dondurulmuş meyveler nasıl oluyo ki,çok buzlu olup üşütmesin.bazı meyveli dondurmaları bile tercih etmiyorum ben,buzlu diye

<12>

Benzer Sorular


Cevabın:


Soruyla ilgili tecrübelerini paylaşmak için giriş yapmalısın. Kayıtlı değilsen, bize katıl ve çocuklu hayatını kolaylaştır. Nurturia hakkında daha fazla bilgi için tıkla.