tahıllı mamaların farklı şekilde değerlendirilmesi

arastirananne soruyor: 2

merhaba,
21 aylık kızım için daha önceden aldığım kaşık mamalarını maalesef kullanamıyorum. çünkü kahvaltısını bulamaç halinde yemeyi reddediyor ve tek tek yemek istiyor. bu kaşık mamalarını (milupa 8 tahıllı ballı, sütlü 5 meyveli vs) çocuklar için ara öğünde vermek üzere kek, kurabiye, bisküvi yapımında kullanmak mümkün müdür? denenmiş tarifi olan paylaşırlarsa çok memnun olurum. herkese teşekkürler..


2 Cevap


yasemin_ekin

aklıma gelen: omlet yaparken un yerine kahvaltı mamalarından kullanıyordum.

Kek kurabiye yaparken de un azlatılıp, bunlar eklenebilir bence.

yanılmıyorsam hulyavetuna nick name'li nurturia annesi, tahıllı mamayı corbalarına ekliyor.


nilaylilayla

tahıllı kaşık mamalarının arkasında pişirilmeden kullanılır yazıyor...zaralı olabilir çorbayla kaynatmak...pişip soğuduktan sonra ılıkken eklenebilir diye düşünüyorum...



Cevaplamak için Üye ol