chicco lite way bebek arabası nasıl?
bebeğimiz daha 2 aylık ama kullandığımız araba deyim yerindeyse öküz ölüsü gibi. karftın hem anakucağına uygun hemde yatan modeli. şimdi daha sonrası için kullanmak için hafif,arabanın arkasına da rahatlıkla girecek bir modele bakınıyoruz.
chicco nun lite way diye bir modeli var oldukça hafif hem de yatabiliyormuş sanırım şimdiden bile kullanabiliriz.
kullanan var mı önerir mi? ya da aradığım şartlara uygun başka bir model önerirmisiniz?
Bu şık ve kullanışlı puset 5 yatma pozisyonu ile doğumdan 15 kg' kadar (3 yaş) kullanılabilir. Şemsiye gibi kapanan yapısı ile hafiftir ve çok yer kaplamaz. Yumuşak kaplamalı koltuğu rahattır ...
Ben de ilk günden beri kullanıyorum serapipek e katılıyorum, hafif , katlaması kolay, bagaja sığar, sürüşü idaresi kolay.Başlarda yatırarak kullandım, şimdi biraz daha doğrultabiliyorum, etrafı izlesin diye.Emniyet kemerleri var, kullanmak istemediğimiz zaman mesela uyurken altına battaniye serip onun üzerine yatırarak kullandım, tavsiye ederim pratik.
litewayi aldık evet oldukça kullanımı rahat bir araba yalnız benim bir sorum var bu arabayı kullananlara sorayim dedim. yatar pozisyona getirdiğimizde arabayı bebeğin kafasının olduğu kısım açıkta kalıyor pusetin o kısmını örten parça yetişmiyor kapamaya.
benim bebeğim küçük olduğundan tam dik pozisyonu kullanamıyorum daha. diğer türlüde kafasındasn içeri soğuk hava geliyor. kuzenimde aynı modeli aldı o açık olan kısıma parça diktirmeyi düşünüyor. ya biz mi arabayı yanlış kullanıyoruz yoksa gerçekten arabanın
yatış pozisyonunda böyle bir eksikliği var mı?
buarada ön korumayı soranreyhaniye cevap vereyim önde koruma yok soğuk havalar için tuyku tulumu var.
geçenlerde bir chicco mağzasına gittim durumu anlattım hatta gösterdim . komik bir şey oldu tamamen benim kullanım hatammış sadece ön gölgeliğini yanlış yere takmışım düzeltince hiçbir sorun kalmadı. açıkcası ben 1 aydır ben arabayı kullanıyorum oldukça memnunum tekerlekleri çok kolay gidiyor kaldırımlaradan bile rahatça çıkıyoruz. araba hafifi olduğundan bazen merdivenlerde rahatça taşıyorum.
arfe aynı sorun bizdede var. bendemi yanlış kullanıyorum ama bana hazır takıp verdiler. tam yatay pozisyonda tente tam kapanmıyor. çok biçimsiz duruyor. tentenin ucu hatta oğlumun yüzüne kafasına geliyor. uyurken özellikle yüzü tam tentenin içinde kalsın isityorum çünkü etrafta aksıran tıksıran oluyor:) ayrıntılı bir tarif edersen sevinirim. onun dışında çok kullanışlı bir puset

