cocugu 1 sınıfa baslayan anneler
Ynt: cocugu 1 sınıfa baslayan anneler
İlk buluşmamızı İstanbul'da gerçeklestırıp Bursa ve Ankara'ya da sıçrayacağız merak etmeyın :) ama ılk buluşmada Ankara'dan ve Bursa'dan mısafırlerımız olursa cok sevınırız
Yerını zamanını karar verelim ıste bır an once
Baslamayanların katılması daha ısabetlı olacaktır engın bılgı ve bırıkımlerımızı paylaşacağız o gece :)
Oğlunun ilkokula başlamasına 1 sene kalmış bir anne olarak hepinizin yaşadığı sıkıntılı araştırma sürecinden geçiyoruz. İstanbul Anadolu yakasında iyi bir devlet okulu yada özel okul tavsiyeniz var mı acaba? Özel okul fiyatları dudak uçuklatıyor, ilkokulda göndermek mantıklı mı bu fiyatlarla onu da bilmiyorum. maltepe, kartal civarında arıyorum ama yine de her türlü tavsiyenize açığım.
Maltepe'den ben de varim. Gulten hanim biz gezdik Marmara Kolejini geçtiğimiz ctesi gunu. Fikriye hanim ile gorustuk. Devam eden ogrenim yili fiyati 1.sinif 21.550+kdv+3.200+kdv sabah ve ikindi seçeneği de istenirse +1.000 tl+kdv. Liste ile ayni olmak sarti ile kahvalti ve ikindiyi evden kabul ediyorlar. Her yil artislari +%10 civariymis. Tabii bu fiyatlara servis+okul giysisi+yil icindeki gezi ve Etkinlikler ve de kitap ucretleri dahil değil.