Tuvalet eğitimi
Herkes kocamı bilir... çok konuşan herşeyi bilen ve çocuk eğitimi hakkında master yapmış olarak tanıtır kendilerini....
Ankara'ya gitmeden bir gün evveldi... Demez mi sizin lazımlık adaptör işi yaş... olmaz böyle eğitim... erkek çocugu erkek gibi işer... yani adam gibi pipisini tutup tuvalete...
Neysem işe koyuldu. Aldı Noyan'ı elinden doğru tuvalete .... Ben odada bekliyorum... Neyse işe koyulmuş bizim oğlan yanında, anlatıyor duyuyorum :
Kocakişisi : oğlum böyle açacaksın fermuarı pipiyi tutacaksın salacaksın çişi....
10 saniye sonra : Oğlum hayırrrrr elleme ulen senin gibi adama öğretene.. yapma Noyan... çekil git.. Noyaaaan... çekilll
Geldi kan ter içinde...
Ben bekliyorum....
"Nolduuuuu" dedim...
"Gösterdim anlattım olmadı ben çiş yaparken Noyan havada çişimi yakalama çalıştı 2 eliyle ellemesin diye bir elle onu tutup diğer elle çişimi durduramıyorum.. isabet ettirmeye çalışıyorum oğlanı uzaklaştırmaya çalışıp :)
KOPTUM GULMEKTEN :)))
bitmedi.. işe yaradı mı bilmiyorum ama şimdi Noyana baba nasıl çiş yapıyor dediğimizde 2 ayağı açıp pozisyona geçiyor bir elini pipisine götürüp çiiiiiiiiiiş diyor :)) su hortumu gibi de tutmaya çalışıyor :))
hala gülüyoruz yaptığında