Merhabalar,
Bakılıp incelendiğinde gayet hoş görünüyor.İnternetteki bilgilerden ziyade kullanan var mı diye sormak istedim.Kısacası Joie markasını ve ürünlerini nasıl bilirsiniz?
Sevgiler
Özden
Bu soruyu cevapla
15 Cevap
Bende sadece joieserina 2in 1 var, ilk ıkı ay kullanamadım ama kızım zayıf doğmustu,şimdi memnunum günün bikaç saatını kurtarıyor.müzik çeşitleri ve sallama kademelri var.kendi kendine sallanıo çok işime yarıyor. Anlayınca daha çok sever gıbıme gelıor.odadan odaya tekerleklerı var kızım içindeykende götürebiliyorum. Ama yer kaplıo onu söylıyım.bıde en fazla 1 yaşına kadr kullanır herlade, benden bu kadar,umarım yardımcı olmuşumdur.
Bahsettiğiniz ürünü ben de inceleyip beğenmiştim.kullanan birinden duymak da iyi geldi açıkcası.teşekkür ederim,yardımcı oldunuz tabiki de.
Bebek arabasını kullanıyorum..gayet iyi .hafif sürüşü kolay ,tavsiye ederim fiyatta uygun
Tam üstüne yazmışsınız asl22. çok teşekkürler.indirimdeyken almak istemiştim.memnuniyet duymak da rahatlatıyor inanın.Sağolun
Kucuk oglumda baston pusetini kullandim hala kullaniyorum. Chicco litewaydan hic bir farki yok. Tek eksigi on bar eklenememesi ki, lite way de de on bar yok. Sonradan istersen ekleyebiliyorsun.
Hafif, kullanisli, yer kaplamiyor ve indirimde yakalarsan fiyati cok uygun.
ben de joie extourna travel sistem kullaniyorum cok memnunum indirimdeyken almistim cift yonlu tam yatiyor tentesi tam kapaniyor on bari ruzgarligi yagmurlugu var cok kolay katlanip aciliyor aradiklarin buysa hepsi onda tavsiye ederim yakinda ebebek te 16 subatta indirime giriyor
Çok tesekkürler.içim rahatladı iyice.ben de 16 Şubat taki e Bebek indirimi için araştırmıştım.o zaman alınır ve kullanılır.çok çok sağolun gerçekten
Joie nin bebek arabasını kullandım çok hafif pusete değişmem.
Arkadaşlar bende joie mirus almayı düşünüyorum kullananlar var mı,?
ikiz bebek arabasını ve mama sandalyesini aldık ,pratik kaliteli uygun fiyat memnunuz ,e bebekte indirim kampanyaları oluyor