Bu yıl 26-29 Ekimde (yani bu hafta sonu) antalya belek'te tatil yapacağız inşallah. Orada oturanlardan bilgi rica edeceğim, hava şu anda nasıl? Denize - havuza giriliyor mu? 3 yaşında çocuğumuz için nasıl kıyafetler getirelim?
Bu soruyu cevaplaBu yıl 26-29 Ekimde (yani bu hafta sonu) antalya belek'te tatil yapacağız inşallah. Orada oturanlardan bilgi rica edeceğim, hava şu anda nasıl? Denize - havuza giriliyor mu? 3 yaşında çocuğumuz için nasıl kıyafetler getirelim?
Bu soruyu cevaplaCevaplamak için Üye ol
3 Cevap
merhaba akşamları biraz serin çok kalın olmayan hırkalar işinizi görür.deniz yada havuz için mevsimi kaçırdınız sanırım ama antalya havası belli olmaz bir yağmur yağar arkasından güneş açar ve denize girilecek kadar sıcak olabilir :) yağmurlar da başladı siz gene tedbirli gelin bence :) iyi tatiller
Sabah güneş vardı gayet sıcaktı öğleden sonra yağmur başladı şimdi yağıyor.bu aralar hiç belli olmaz güneş olursa denize girerseniz biz geçen hafta sonu cumrtesi girdik ama pazar kötü oldu mesela giremedik.Şans yani güneşli olursa sıcak oluyor akşamları serin ama.
iyi tatiller.
deniz ve ya havuza girebileceğinizi sanmıyorum yağmur yağıyor. sizin geleceğiniz zaman sabah akşam soğuk öğle vakti sıcak olur. yanınızda ince kıyafetler ve hırka benzeri getirin. gün içinde hem üşüyüp hemde sıcak basabilir burada.