anneler selam. e-bebek'te bir kampanya var. ürünlere henüz bakma fırsatım olmadı ama her iki ürün de aynı fiyat şu anda. fırsatı kaçırmak istemiyorum. bunlardan kullanan var mı? yenidoğan için almam lazım, haziran başında doğum yapacağım inşallah;
Maxi Cosi Citi Sps Ana Kucağı
Cybex Aton 2 Ana Kucağı
arabamız çok büyük değil, cliomuz var. oğluma da recaro young sport almıştık, mecburen ortaya sıkışıcam artık :))
Bu soruyu cevapla
6 Cevap
Maxi Cosi City SPS'in 1 serisi geri cagrilmis, kilidindeki üretim hatasindan dolayi:
http://www.maxi-cosi.de/de-de/maxicosi-service/sabelt.aspx
Google Translate'e is düstü :)
Ayrica Cybex Aton 2'nin ADAC test sonuclari bir tik önde, ben olsam onu secerdim. Tek dezavantaji bebegin disariyi gorüsüne engel olmasiymis.
Maxi Cosi'nin önden darbelerde test sonuclari cok iyi, ama yandan darbelerde test sonuclari ortalama degerlerde, Cybex ise her iki alanda cok iyi.
çok teşekkürler... link için de...
"Cybex Aton 2 Ana Kucağı" kullandık, arabası da nuna peppdi ona uyan bir ana kucağıydı. Memnun kaldık biz.