Merhaba anneler. 7 aylik bir kizim var ve oto koltugu almak istiyoruz.Yazin uzun yola cikacagiz o yuzden rahat ve guvenilir bir koltuk ariyoruz. Joie stages 0-25 kg oto koltugu kullanan var mi? Varsa yardimci olabilir mi?
Bu soruyu cevapla
Merhaba anneler. 7 aylik bir kizim var ve oto koltugu almak istiyoruz.Yazin uzun yola cikacagiz o yuzden rahat ve guvenilir bir koltuk ariyoruz. Joie stages 0-25 kg oto koltugu kullanan var mi? Varsa yardimci olabilir mi?
Bu soruyu cevaplaCevaplamak için Üye ol
10 Cevap
Basta bende joie 0-25 dusunmustum. Ama daha sonra 25 kiloya kadar oturur mu koltukta diye tereddutte kaldim. Ben o kadar zaman oturmayacaklarini dusunuyorum acikcasi. Maxi cosi 9-18 aldim cok rahat ediyor icinde 18 kilodan sonra da yukseltici almayi dusunuyorum. Bana 3-4 yasindan sonra koltukta oturmaktan sıkılirlarmis gibi geliyor.
Ben de oyle dusunuyorum ama benim kizim su anda 8 kg. Artik kilo alim hizi yavasladi yaza kadar 9 kg. Olup olmayacagindan emin olamadigim icin bunu dusundum acikcasi. Ama tereddut ettigimden bir sorayim dedim kullanan anneler var mi diye. Maxi cosiye de bir bakayim cok tesekkir ediyorum
Benim bebegim de aldigimda su an 8 kilo ama 0-13 e sigmaz olunca mecbur 9+ da oturuyor. Kilonun sıkıntı cikaracagi tek sey var bence kemer etkin sekilde baglanamayabilir gevsek kalabilir. Kemeri kontrol ederek alirsaniz problem olacagini sanmiyorum. Bizim kemerde dogru baglandigi zaman yesil renk alan bi yer vardi taktim yesil olunca aldim direk
Benim tereddutum 9 kilo olmadan oturtulabilir mi hakkimdaydi. Eger oturabiliyorsa hemen diger modellere de bakayim :)
Keyifbebesi diye bir blog var orada tüm oto koltuklarını mincik mincik araştırıp yazmış ben tüm ihtiyaçlarımı o siteye göre alıyorum :)
Bende uzun araştırmalarım sonucu Maxi cosi tobi aldım çok memnunum.koltuğun öncelikle çarpışma testlerinden geçip gecmedigine bak en iyiler britax romer maxi cosi kiddy.bebeğini içine oturtmadan içine binmeden alma derim.ben oglumu britax romere oturtamadım istemedi maxi cosi de rahat etti memnunum
güvenlik açısından britax römer, eşim de onu almış kullanıyoruz, ama oğlum uyuduğunda kafası çok geri gidiyor gibi, destekliyorum birşeylerle hep.
Recaro ya bir bakın derim
Merhaba, benim kızım da 7 aylıkken besafe in kii aldık. 8 kilodan bile azdı ama sorun olmuyor kemerle çözülüyor küçükler problemi. Çok memnunuz, testlerde pek çok birinciliği var
Kızım uzun oldugu icin ana kucagı seklindeki oto koltuguna sıgmayınca biz de 9 kgdan once gectik 9-18 kg oto koltuguna. Britax romer aldık, isofixli bi modelde kampanya vardı onu aldık. Basta gerek yok diyorduk ama isofix rahat oldu. Guvenlik acısından britax romer maxi cosiden daha iyi diye okudum ben, ama rahatlık konusunda pek iyi degil. Uyumak pek mumkun olmuyor kafası dusuyor hala. Uzun yolculuklarda pek rahat olur mu bilmiyorum. Guvenli ve aynı zamanda rahat model varsa onu tercih edin derim (ama genelde rahat olan guvenli olmuyor)