Arkadaşlar merhaba,Marketlerdeki kıyma makinasını nasıl temizliyorlar gören,bilen var mı?
Makine mutfakta olmadığına göre her halde su kullanmıyorladır.Kimyasallarla temizleniyordur.Bu konu ile ilgili görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim.
Bu soruyu cevapla
4 Cevap
Hiç aklıma gelmemişti. Et almaya gittiğimizde sormak lazım kasapa
valla bilmiyorum. ama dayım birşey demişti, onların içinde hep yağ parçası bırakırlarmış eti çekerken onunla karışırmış, bebek için alırken onu temizlemesini iste, sonra çektir eti demişti.
sanırım herkes yiyo bişey olmuyo ama temizliği su iledir illaki
Türkiye'de nasıl bilmiyorum ama yurt dışında en az günde bir defa parçalarını ayırıp yıkıyorlarmış ve akşam çıkmadan mutlaka yıkayıp dükkanı kapatırlar diyor bu işlerle ilgili olan bir tanıdığım