oğlumla evde yalnızız genelde havalarda soğudu dışarı kısa süreliğinie çıkabiliyoruz yaştı var apartmanda ama pek anlaşamıyorlar evde güzel vakit geçirmek hemde hayal gücünü geliştirmek için lego blok oyuncaklardan almak isitiyorum ama karar veremedim nasıl olması gerektiğine dolu ve pilsanın hepsiburadaki modellerine baktım diş döneminde olduğu için ahşaba çekiniyorum ısırır diye siz neler kullanıyorsunuz memnun olduğunuz bloklar var mı
Bu soruyu cevapla
14 Cevap
Bizim evde sadec iş makinalarıyla oynanıyor. Oğlumun tercihi bu yönde.. Ha birde çekiç vb alet setiyle tamir yapıyor evde :)
Erkek çocuklarının geneli bu şekilde herhalde.. Lego, blok vb oynamıyor ne yazıkki..
ben e-bebekten almıştım blok. pilsan olabilir markası. büyük parçalı içiçe geçebiliyor. beraber oynayabiliyoruz. renkleri pekiştiriyor ikili birli kırmızıyı ver, yeşili al. mantıklı birşey yapması gerekmiyor zaten üstüste ekliyoruz kule yapıp sonra devirip bozuyoruz. üstüne de araba koyuyor :) arabasız olmuyor bunların işi :))
bizde lego marka var. '' lego duplo'' diye gecen marka kucuk yas grubu icin,onlarin kucuk ellerine gore:) yaklasik 18 ayliktan beri hala severek oy uyor.biraz fiyatli gibi digerlerine gore ama ben bir set aldim hala onu oynuyor.tavsiye ederim.
Legoninkiler bence digerlerine gore cok kaliteli. Evde lego var anneannesinin evine pilsan filan gibi bisey almistik, bariz fark var, digerleri birbirine gecmiyor, kucuk geliyor bol kaliyor oturmuyor tam. ikisini de gorunce cok net anlasiliyor fark. Bence lego alin, uzun zaman kullanacaktir. Gerci benim kizim da pek oynamiyor legolarla ama mutlaka ilgilenecektir biraz buyuyunce diye dusunuyorum. Simdilik daha cok arabalar, kepcesi, kamyonu, trafik halisi var, onun uzerinde cok guzel oynuyoruz arabalarla. Simdi bi at arabasi aldik, arabalarini ona doldurup cekmeye bayiliyor.
Müzik aletleri,büyük resimli kartlar.boya kalemleri.(boya deyince yaşını engel düşünmeyin lütefen.sizin gözetiminiDe gayat de kullanılabilir.)hatta yoğurt+gıda boyası ile parmak boyası da yapılabilir.ayrıca diğer arkadaşların önerisi gibi legolar,sünger bloklarda kullanılabilir.
Mega blok
teşekkürler cevaplarınız için bizde de favori arabalar hatta onlarla uyuyoruz şuan soft fil ve kaplanı favori gerçi nereye gitse onları da götürüyor banyo dışarısı uyku baş tacımız büyük resimli kartlarda güzel fikir nette bulabileceğim yer biliyor musunuz özdenin_öyküsü boya kalemi aldık birkaç da boyama kitabı bol hayvanlı olanlardan onları boyuyorum diye karalıyor yada bana boyatıyor yoğurt ve gıda boyasını da denemek lazım trafik halısı da dikkatimi çekti çok teşekkürler
Trafik halısı ne marka aldınız? Bütün halıcılarda var galiba değil mi?
dilrubaa bende trafik halısının markasının ve nereden aldığınızı merak ettim arabalara düşkün oğlum dikkatini çeker sanırım