curlygreen Çekmeköy'de Sezin okulları var O kadar methettiler ki tek bir şikayet dahi duymadım.Bayağıdır okul arıyorum internette.Çok uzak bana yoksa mutlaka
düşünürdüm.Sezin velisi varsa lütfen olumlu olumsuz yazsın.Bir de Şişli Terakki açıldı Kurtköy'de.O da uzak biliyorum ama bazen değiyor gerçekten.
3 Cevap
avrupa kolejini çok tavsiye etmiyorum, iki komşum çocuklarını çok memnun olmadıkları için buradan geçen sene ayırmıştı.
Miamai cok tesekkurler bilgi için okul kararı çok zormuş :)
curlygreen Çekmeköy'de Sezin okulları var O kadar methettiler ki tek bir şikayet dahi duymadım.Bayağıdır okul arıyorum internette.Çok uzak bana yoksa mutlaka düşünürdüm.Sezin velisi varsa lütfen olumlu olumsuz yazsın.Bir de Şişli Terakki açıldı Kurtköy'de.O da uzak biliyorum ama bazen değiyor gerçekten.