bazen çok öfkeleniyor kocamla kavga ediyorum bu durumda çocuklar da şahit oldu bi kaç kere. siz ce öfke kontrolü nasıl yapıyorsunuz
Bu soruyu cevaplabazen çok öfkeleniyor kocamla kavga ediyorum bu durumda çocuklar da şahit oldu bi kaç kere. siz ce öfke kontrolü nasıl yapıyorsunuz
Bu soruyu cevaplaCevaplamak için Üye ol
2 Cevap
O anda söyleyeceksen ses tonunu yükseltmeden kavga et onlar da konuşuyorsunuz zannetsin,ya da onların uyumasını bekle duymayacakları bir odaya gidin yetişiyorlar bu konularda çok hassas çocuklar biz eşimle 1 saat konuşmasak kızım birşey olmuş gibi bakıyor,kavgaya şahit olmayan çocuklar çok daha iyi ve mutlu yetişiyorlar.
Öfke kontrolünü tartışma esnasında yapmak çok zor.onun yerine neden gergin olduğunuzu ve tölerans gösteremediginizi düşünün.ben bazen çocuklara fazla kızıyorum ve genelde öyle zamanlarda aslında babalarına kızmış oluyorum.bunun gibi şeyler.neden gerginsiniz önce onun sebebini çözümleyin.