Merhaba tum uykusuz.annelere.selam olsun.kizim.7 aylik.gunduzleri.gunduzleri 3 kez kisa kestirmeler halinde yatiyor.gece ise husran saat 22:30 da gece uykusuna geciyoruz.fakat diş etkisiyle.iyice degisti kizim gece 3 te kalkip oynamak falan istiyo taviz vermemeye calisiyorum fakat uykuya gecememiz baya zaman aliyoo napicqm bilmiyorumm:((
Bu soruyu cevapla
11 Cevap
Oglum da ayni sekildeydi. Ozellikle gece uykusu mahvediyor. Siz uyumasa da erkenden yatirmaya calisin. Gece uyanmasis icin de 3 de kalkiyorsa 2 de siz hafif uyandirip tekrar uyutun biz oyle kurtulduk o huydan.
kızıma 3 gündüz uykusu uyurken biz de zorlanmıştık. gündüz uykusunu 2 ye indirip akşam daha erken yatırmanızı tavsiye ederim.
Gunduzler 10/5 dk yatiyor
Gunduzler 10/5 dk yatiyor
sabah kaçta kalkıyor
bir de dişi yüzünden bu kadar rahatsız oluyorsa diş için rahatlatıcı jellerden kullanabilirsiniz
Kizim uykusuz bebek zaten.
Dişin etkisi var jellerden elimde var ama icerikleri.bebekler icin cok agir kimyasallar iceriyo jeller.cok.huzursuzlanmadigi surece kullanma dedi.drmiz
blogcuanne bebeklerin aylara gore iku uyku arasi uyanik kalma süreleri ile ilgili bir grafik yayinlamisti gecenlerde, o belki isinize yarar.
http://blogcuanne.com/2015/05/27/uyusun-da-buyusun/
Bir de 10 dk sonra uyandiginda yerinden kaldirmadan sakince pispislayarak geri uyutmaya calisin, 15-20 dk sürse de pes etmeyin. Birkac seferde ogreniyor ve gündüz uyku süresi uzuyor. Benim oglum 6 aylik olana kadar 30dk'dan uzun uyumadi. Sonra bu yöntemle uzattim uykularini. O zamanlar sabah 1, oglen 1,5 aksamüstü de yarim saat uyurdu.
Yüzüstü yatırıp elimi sirtina koyuyorum ve yumusak bir ses tonuyla sakinlestiriyorum. Çok agladiginda yatir kaldır yapıyorum tracy hoggun kitabindan yararlanabilirsiniz.
Tsklet sabahlari 06:00,06:30,07:00 uyaniyo bir sonraki uykumuz saat 08;30 yada 09:00 yarim saat 1 saat uykusu okuyo donta oglen 12,12:30,13:00