herkese merhaba , kızım 2014 doğumlu , seneye ilkokula başlayacak , ama ben şimdiden araştırma yapmaya başladım.Şu an Adıgüzel anaokuluna gidiyor , 3 senedir aynı okuldayız.Genel olarak okuldan memnunuz ama ilkokulu için pek iyi şeyler duymadım.Son dönemde KALEV'e yoğunlaştım , okulu görmek için randevu alıcam.Sizin tavsiye edeceğiniz başka okullar var mı ? Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu soruyu cevapla
3 Cevap
Ataşehir Mehmet Akif Ersoy veya Şehit Hasan Akan İlkokullarını öneririm.
Kızım Anaokulundan beri Ataşehir Yönder'de memnunuz. Tavsiye ederim. Fiyat olarak yormayan, eğitimin içeriğiyle de çok güzel bir okul
Merhaba,
Kalev in tanışma toplantısına katıldık. Gerçekten eğitimciler kurucular genel olarak vakıf mantığı çok iyi. Ancak fiyat olarak bize biraz fazla yüksek geldi. Eğitim + Yemek ücreti 58 bin. Referansınız varsa % 5 indirim, KAL mezunu tanıdık varsa % 15 indirim.