Merhaba arkadaşlar çocuklarınıza güneş kremi hangi markayı kullanıyorsunuz? Ve kaç faktör? İki yazdır mustela 50 faktör alıyordum ancak sürümü çok zor oluyordu.ayrıca yüksek koruma yüksek kimyasal diye yazılar okuyunca kafam karıştı sizce 30 fak dahamı iyi? Sürümü daha kolay önerebileceğiniz bir krem var mı?
Bu soruyu cevapla
16 Cevap
cocuk doktorumuz nerolinn gul kremini onerdi, ama icine sinmeyen anne modeli olarak coppertone aldım 30+ faktor, en zararsızı o diye arastırmıstım.
ben de bunu düşünüyordum son günlerde, iyi ki sormuşsun :)
Sebamed 50 faktör sprey kullanıyoruz
Uv korumalı t-shirt kullanmayı daha çok tercih ediyorum. t-shirtte giydirsem yinede sadece omuzlara ve açıkta kalan bacaklara trukid 30+ kullanıyorum.
coopertane çocuk kullanıyoruz
sebamed kullanıyorum bir de babe nin 50 faktörlüğüni tavsiye ederim
Susam yağı kullanıyorum 35 faktör koruma sağlıyor, kokusu kötü biraz ama içine birkaç damla lavanta yağı damlatıyorum. http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Saglik/2013/08/13/susam-yagi-gunesten-35-faktor-koruyor bunun dışında daha birçok yerde makaleler var okuyabilirsiniz. Temel kural olarak yiyemediğim hiçbir şeyi tenime sürmüyorum ve elbette kızlarım için de aynı kural geçerli. Tavsiye ederim gerçekten işe yarıyor :)
Trukıd bence piyasadakılerın en dogalı en ıyısı...gecen yıl kullandım
Neutrogena 70 faktör, spreyli.
kullanmıyorum bence çok zararlı özellikle yüksek faktçrler çok daha zararlı bence öğlen çıkarmayın şapka ve tişort giydirin bu kimyasalların zararı çok losyon krwm dahi sürmem bebeğime ben o çok değerli pekçok yerde uzmanlar kullanmayın diyo zatende 50 70 filan çok fazla ve zararlı lütfen anneler araştırın