Selam arkadaşlar ankara montessori okulu arıyorum çayyolu veya batıkent tarafında bildiginiz güvenilir biyer varmı ? Oğlum 2 yaşında henüz bikaç yerle görüştüm ama pek içime sinmedi
Bu soruyu cevaplaSelam arkadaşlar ankara montessori okulu arıyorum çayyolu veya batıkent tarafında bildiginiz güvenilir biyer varmı ? Oğlum 2 yaşında henüz bikaç yerle görüştüm ama pek içime sinmedi
Bu soruyu cevaplaCevaplamak için Üye ol
2 Cevap
Merhaba. Ankara'yı bilmiyorum ama montessori okulu olarak bildiğim Binbir çiçek var. Görüşmenizi tavsiye ederim. Sahibi Hilal Hanım İstanbul'a gelip eğitimler veriyor.
Merhaba,
Bu konuda bircok baslik var nurturia'da, aramanizi tavsiye ederim, oldukca detayli bilgiler var. Ben de uzun uzun yazmistim. Cayyolu'nda Ankara Montessori Anaokulu'nu tavsiye ediyorum. Guvenle gonderiyorum, sevgi ve sefkatle egitim goruyor. Detayli bilgi icin sorularda aratiniz.